TÄNA ÕHTUL TEILE 4

9,50

01. Veel – Eesti Gun ja Liisa ans. Retronid 3:15
02. Äraspidi õnn – ans. Kristjan 3:15
03. Rihanna – ans. The Guys 3:18
04. Eva Lena – Polero 3:55
05. Sellel hetkel – Eesti Gun ja Liisa 3:48
06. Otsin armastust vaid – ans. Village Voice 3:16
07. Kolmekümnene – Eesti Gun 3:35
08. Me miljon ööd – Ergo 3:45
09. Sa oled mu naine – Ervin Lillepea ja ans. Kruiis 3:30
10. Viimased mustlased – Eesti Gun ja ans. Kristjan 3:02
11. Patuga pooleks – ans. Polero 3:36
12. Suve ootus – Eesti Gun ja Liisa ans. Retronid 2:54
13. Leidsin – ans. Hea Tuju 3:57
14. Suudlus pole hüvasti – ans. The Guys 3:34
15. Viiekümnes – Eesti Gun 2:59
16. Armasta mind sa – Mai ja Kruiis 3:39
17. Üks vaid – Eesti Gun ja Liisa 2:49
18. Retro melomaan – ans. Hea Tuju 3:17
19. Keegi veel on truu sulle – Ergo 3:17
20. Kaugel eemal nüüd sa – ans. C-duur 3:15
21. Kallis armastan sind – ans. Village Voice 3:38

Kategooriad: ,